Wat kan ik bieden?

- facility manager / facilitair coördinator / teamleider services

- interim - manager / teammanager / teamleider

- verandermanager bij veranderingen, transities en opgaven

- tijdelijke vervanging bij bijv. zwangerschapsverlof of ziekte

- projectleider

Waarom Lanivo?
Ik ben ervan overtuigd dat wanneer ieder mens zijn of haar kracht en energie goed inzet, het resultaat optimaal is.  Om het optimale te bereiken zijn een lange adem, richting en ups-and-downs nodig en vormen onverwachte dingen de kansen die aangereikt worden. Ik heb twee kinderen die mij energie geven en mij een spiegel voorhouden in mijn gedrag. Soms doen ze dingen die ongewenst zijn, maar bovenal geven ze mij levenslust. De namen van mijn kinderen vormen Lanivo. Ik geloof, dat ik in mijn energie en in mijn kracht zit als ik op deze manier anderen kan inspireren.

Over Lanivo....
Michel is in 2018 gestart met Lanivo – Facility management & Interim management.
Michel de Groot heeft een passie voor het facilitaire werkveld: Als interim manager realiseert hij facilitaire oplossingen voor facilitaire vraagstukken en optimaliseert hij processen.
Daarnaast heeft hij een passie voor het in gang zetten van veranderingen en is bouwen zijn missie. Hij zorgt mét mensen voor de gewenste verandering. Zijn hoge betrokkenheid bij de medewerkers en zijn oprechte contact zorgen voor de verbinding tussen taak- én mensgerichtheid! Michel realiseert de gewenste verandering!